Hírek
04
22

Kemény zenék és ska legendák
szerző: violator

The-Toasters Bár a nap során elmarad a feszt egyik húzózenekarának, a Clientnek a fellépése, nem kell elkeseredni, maradt még a napra jó pár finomság. A rock rajongóknak a mai nap igazi habzsidőzsit jelent, de az elektronika és a new wave kedvelők se maradnak éhesek.

Az estét a The Kolin kezdi az indie rajongók nagy örömére. Őket a Neo majd a Belga követi az EHÖK-EFOTT színpadon. Az esőre ugyan felkészültek a szervezők, de vulkán kitörésre nem, így a légzárlat miatt a Client gépe nem tudott felszállni. Helyettük a Zagar lép színpadra éjfélkor. Az Örökség Fesztiválon is hatalmas bulit csináltak, háromszor is visszatapsolta őket a közönség, így most is hasonló bulira számíthatunk, készítsétek a tenyereiteket!

Míg a nagyszínpadon az elektronikus hangzásoké a főszerep, az A38 rockra csábít. Itt az Isten Háta Mögött-re pogózhattok majd a Subscribe zúz mindennek a közepébe. Magyarország egyik legkiemelkedőbb hibrid bandája nálunk most először mutatja be Contradiction címmel nemrég kiadott EP-jét. Új és régi számok a szokásos lendülettel-tombolásra készüljetek! Ha igazán jó mulatságra vágytok, maradjatok is itt, hiszen a The Toasters garantáltan szétrázza a társaságot. A ska harmadik hullámának ikonjai ugyan már régóta benne vannak a szakmában, de lendületük és a zenéjükhöz elengedhetetlen humorérzékük nem lankadt. Jó móka lesz, nem érdemes kihagyni.

A tehetségkutató ma a Poe Jazz Projekt és a Piers zenekarokat vonultatja fel. A Poe Jazz Projekt az elődöntőben szinte kábulatba ejtette a zsűrit, az igényes zenekedvelőknek kötelező a részvétel. Aki pedig ott van, hallgassa meg a Piers produkcióját is, hiszen ők büszkélkedhetnek a tehetségkutató legkarakteresebb hangú énekesnőjével. A Pécs2010 színpadon később még a HétköznaPI CSAlódások és a Skru zenéjére rokkolhattok.

A Csipáncsap Camping Stage a Soltis Lajos Színház előadásával, a Vásári Komádiásokkal várja a fesztiválozókat. A nap során itt tűnik fel a kocsmák füstös zugaiból már jól ismert Lenthár Balázs. A Lenthár Jam Session első része kilenckor kezdődik.

A nagyobb színpadok árnyékában ne felejtsétek el keresni az oldskool buszt. Mielőtt teljesen lemerül az aksi, itt tölthetitek fel magatokat. A relaxáláshoz a MélyPécs szolgáltatja a muzsikát, ma Shosho irányításában. A zenei élmények közé pedig egy kis színházi szórakozást csempész az Apolló Kör „5 percesek- Variációk Ikarusz-buszra” címet viselő programjával.

Az offprogramokról ma se felejtkezzetek el! A Redbull Partycsarnokban tíztől pörög a buli, a bejáratnál rögtön jobbra található lépcső pedig egyenesen a Silent Discoba vezet. A helyszínek közötti kóválygás és üresjáratok közben pedig figyeljétek a piros-fekete ruhásokat, hátha rögtönöz egy koncertet a La Fanfare.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj és szólj hozzá te is a cikkhez!