Hírek
04
20

Space Inhalerz – Silent Disco Special Edition a PEN-en
szerző: violator

silentdiscobig A PEN szervezői idén egy eddig elhanyagolt szubkultúra kegyeit célozták meg a Red Bull Partycsarnok létrehozásával. A két szintes hangár alsó részén a megszokott, hangosan dübörgő zenére rázhatjátok, az emeleten pedig a Space Inhalerz csapata fog egy rendhagyó zenei élményt biztosítani.

Minden nap este tíztől hajnalig mi fogjuk a Silent Disco füleseibe szolgáltatni a hallanivalót!

Szerdán chromeshelter 10-től kellemes dubsteppel vezeti fel jelenlétünket, majd 11:30-tól boci minimálos, idm-es hangolása után éjjel 1-től deadhead morcos minimál szettjét hallhatjátok, végül fél 3-tól SerJoe fidgetes, a fülhallgatókat szétrepesztő bassline-os mixére csaphatjátok hajnalhasadtáig.

Csütörtökön 10-től másfél órán keresztül deadhead gonoszan fog vigyorogni, miközben a tracklistjeiből eddig mindig mellőzni kényszerült glitch, glitch-hop számokat adagolja, csak és kizárólag elvetemült basszusokra építő számokkal megtoldva. Majd chromeshelter fogja 11:30-tól bemutatni, hogy 2010-ben is lehet még újat hozni a drum’n’bass-be, a stílus gonosz kisöccsének, a darkstep épp aktuális slágereinek felvonultatásával. 1-től SerJoe folytatja a durvulást electro és house témakörökben, majd 2:30-tól boci minimál technóval zár.

Pénteken a from Berlin to Bristol partik hangulatát fogjuk a PEN-re csempészni. 10-kor boci kezd, majd 11:30-tól chromeshelter üti tovább a négy-negyedet, 1-től SerJoe jól ismert tombolós technójára pöröghettek, majd 2:30-tól levezető, napfelkeltét váró minimál, deep techno szeánszot tart deadhead.

Szombaton a lágyabb irányzatok felé vesszük az irányt. SerJoe nyit 10-kor electro, minimál szettel, majd 11:30-kor deadhead elkezdi a nem-hivatalos DJ Krushra hangolást egy dubot, dubstepet és és trip-hopot ötvöző válogatással. 1-től boci chilles deep house mixét hallhatjátok, majd, hogy szép kerek legyen a PEN-es jelenlétünk, chromeshelter dubsteppel fog zárni is. Hogy durvulóssal vagy pihenőssel, az csak rajtatok múlik.

Még annyi a tudnivaló, hogy a Silent Discóban két csatorna közül választhattok majd, ha minden igaz. Az egyiken Palotás Csabi lesz, a másikon pedig mi. Szerintünk nem fog senkinek sem gondot okozni a megfelelő csatorna megtalálása. (

Tehát szerdától várunk titeket a Bőrgyárban!

Jelentkezz be, vagy regisztrálj és szólj hozzá te is a cikkhez!