Hírek
03
16

Hangoljunk együtt a PEN-re!
szerző: violator

szerda4 Idáig is elértünk: március 18-án nyolc ígéretes zenekarral és a diákrektor csapatok őrült show-jával kezdődik a PEN-re hangolás!

Némi megnyugvást nyerhetnek azok, akik már alig bírnak PEN elvonási tüneteikkel, hiszen március 18-án indul a PEN-re hangolás. Ezen az estén startol el a PEN könnyűzenei tehetségkutatójának elődöntője, és végre azt is megtudhatjuk, kiknek szurkolhatunk a diákrektor-választáson! Mind a könnyűzenei tehetségkutató, mind a diákrektor-választás iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik 2010-ben: a tehetségkutatóra összesen 67 egyetemi zenekar jelentkezett, míg a diákrektori címért 9 csapat vetélkedik, a PTE egy-egy karát képviselve.

Március 18-án
először a diákrektor csapatok bemutatkozására kerül sor 17:30-tól a Pécsi Tudományegyetem Ifjúság úti campusában található botanikus kertben felállított sátorban. A kilenc csapat a lehető legkülönbözőbb koncepciókkal készül a PEN-re: többek között találkozhatunk majd orosz vodkacsempészekkel, a nyolcvanas évek glamrockját megidéző metálcicákkal, avagy a napfényt fajtársaiknál lényegesen jobban viselő vámpírokkal.

Este nyolc órakor kezdődik a Szenes klubban a PEN könnyűzenei tehetségkutatójának elődöntője, amely keretében 24 zenekar mérkőzik meg a PEN-en megrendezendő döntőbe való jutásért. A március 18-ai első fordulóban a Rejtély, SKAtch, A Gátnál, My Godness, Borbazár, Headless Trio, Nanoguy, Second Avenue mutatja meg tudását; a második és a harmadik fordulóra március 23-án és 24-én kerül sor. Az estét az FPT által prezentált Disco Fever Party zárja. A belépés ingyenes.

Jelentkezz be, vagy regisztrálj és szólj hozzá te is a cikkhez!