Hírek
03
09

Küldj képeket a PEN-re!
szerző: violator

senki2mod Emlékeztek a 2008-as Timur Lenk koncertre? Vagy a 2006-os Ez3kiel hatalmas zúzására? Netalán a 1997-es Boccaccio-s őrültködésekre? Nem? Idézzük fel együtt a régmúlt idők PEN-jeit!

Mi sem emlékszünk mindenre, egyrészt mert régen volt, másrészt az alkohol jótékony köde borítja azokat a napokat. Viszont biztos ismertek olyan barátokat, arcokat, akik végigfotózták az Egyetemi Napokat, és rengeteg - zsarolásra, egymás kiröhögésére alkalmas - képet készítettek.

Mivel idén a PEN hatalmas durranásnak ígérkezik, ezért szeretnének a Szervezők Titeket, a közönséget megkérni, hogy akinek vannak fotói, plakátjai, képei az elmúlt Egyetemi Napokról, az ne habozzon elküldeni nekünk a kepekapenre@gmail.com címre névvel, és időpont-megjelöléssel. A beérkezett fotókból szeretnénk egy kiállítást összehozni, hogy méltán megemlékezhessünk a régvolt PEN-ekről.

Tehát, nincs más dolgotok, mint április 10-ig beküldeni a fotókat, plakátokat névvel és időpont-megjelöléssel! A beküldők között PEN jegyeket és egyéb PEN-es finomságokat sorsolunk ki!

Akinek esetleg negatívjai vannak, azok se csüggedjenek, hanem küldjenek egy mélt az előbbi címre, és majd jól kifundáljuk, mit kellene tenni!

Összefoglalva: április 10., kepekapenre@gmail.com, ha valami nagyon égető problémátok van, akkor pedig személyes kontaktért hívjátok Vidó Gábort a 70/6405780-as számon.


A Rocksertés legyen Veletek!

03
12
14:43
pokmalacka
Azt már lehet tudni, hogy hol lesz a kiállítás? Engem érdekelne... :)
Jelentkezz be, vagy regisztrálj és szólj hozzá te is a cikkhez!